ArtéVivre

Leef jouw eigen droom!

Energetische massages

Energetische massage

Naast ons fysieke lichaam heeft iedereen ook een energetisch lichaam. Beide lichamen zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Door onze levenservaringen kunnen er blokkades ontstaan die zich in onze aura en chakra’s manifesteren. Dan kan er een onevenwicht zijn tussen je willen, je voelen, je denken en je doen. Via reiki, chakra massage en aura healing worden al jouw energiepunten geheeld en geactiveerd. Zo kan je lichaam tot ontspanning komen, kan je levensenergie volop stromen en zal jij opnieuw meer harmonie ervaren.

Tijdens een eerste afspraak luister ik uitgebreid naar jouw verhaal. Wat zijn jouw fysieke klachten? Welke emoties voel je? Welke levensgebeurtenissen heb je meegemaakt? Hoe voelt jouw lichaam aan? Al deze signalen tonen aan dat jouw lichaam jou iets wil vertellen.

Ik maak gebruik van verschillende technieken, aangepast aan de noden van je lichaam. Indien gewenst, word je gemasseerd met warme olie. Ik kan ook edelstenen gebruiken om de heling te versterken.

Een energetische massage is een cadeau voor jezelf om je opnieuw beter in je vel te voelen en in balans te komen. Ik adviseer je om na de massage rust in te plannen en tijd voor jezelf te nemen, zodat deze behandeling een grotere impact kan hebben op je welbevinden.

Een behandeling duurt anderhalf uur.
Prijs: 75 euro per behandeling.

Een aura is een energieveld dat zich rond levende wezens bevindt. Het is de aura die de mens beschermt tegen lagere energieën, zonnestralen of kosmische energieën. Aura’s zorgen bv. ook dat je kan mediteren. Een aura is een afspiegeling van de ziel.
Reiki betekent universele levensenergie. ‘Rei’ staat voor geest of ziel en ‘ki’ betekent energie of levenskracht. Via de handen wordt deze energie aan jouw lichaam doorgegeven. Hierdoor worden geest, ziel en lichaam terug op elkaar afgestemd.
Een chakra is een centrum van energie in het menselijke lichaam. Het is een wielvormige draaikolk waarin verschillende niveaus van bewustzijn elkaar kruisen of ontmoeten. Er zijn zeven hoofdchakra’s: De eerste chakra, de wortelchakra, gelegen aan de onderkant van de ruggengraat, staat voor veiligheid, aarding en overleven. Het zegt iets over de manier hoe jij in de wereld staat. Ben je voldoende gegrond of ben je vooral in je hoofd bezig? De tweede chakra, gelegen in de onderbuik, vertegenwoordigt het uiten van emoties, creativiteit, relaties en seksualiteit. De derde chakra is bij de zonnevlecht gelegen en wordt in verband gebracht met wilskracht en de metabolische energie. De vierde chakra, gelegen in de hartstreek staat voor (zelf)liefde en vertrouwen. De vijfde chakra, de keelchakra, gelegen in de buurt van het strottenhoofd, staat in verband met communicatie en creativiteit. Het zesde chakra dat ook het derde oog wordt genoemd, wordt gelinkt aan intuïtie, helderziendheid en verbeeldingskracht. Chakra zeven, het kruinchakra wordt in verband gebracht met kennis en inzicht. Daarnaast zijn er nog vijf nevenchakra’s ter hoogte van de knie, elleboog en schouderblad.

Channelen

Bij een energetisch consult verbind ik mij met mijn gidsen of met het universum. Ik luister naar de boodschappen die zij doorgeven om jouw aardse leven wat makkelijker en duidelijker te maken. Dit zijn steeds liefdevolle boodschappen. Mijn gidsen vertellen mij waar jij op dit moment nood aan hebt en geven buikbare inzichten en tips. Deze communicatie met het universum noemen we channelen. Dit consult kan altijd aangevuld worden met een korte massage, aura healing, spirituele kaarten of een creatieve oefening. Vóór het consult vraag ik jou even stil te staan bij de vraag waar je graag een antwoord op krijgt of de situatie waarin jij nu hulp kan gebruiken. Je plant dit consult best op een moment waarbij je tijd voor jezelf hebt en niet onmiddellijk de drukte in moet gaan.

Een behandeling duurt anderhalf uur.
Prijs: 75 euro per behandeling.

Loslaten is de touwtjes uit handen geven en erop vertrouwen dat alles wat er komt goed is.

Creatieve coaching

Je bevindt je in een periode in je leven waarin je het even moeilijk hebt en je alles op een rijtje wil zetten. Is dit herkenbaar voor jou?

Je zoekt hierbij hulp, iemand die jou even bijstaat om terug in je eigen kracht te staan.

Als creatief coach daag ik je uit om bij jezelf stil te staan en om naar je innerlijke stem te luisteren. Aan de hand van allerlei middelen en technieken breng je naar buiten wat nu aandacht nodig heeft. Concreet werken wij met klei, verf, kleurpotloden, pastel- en oliekrijt, meditatie, ademhaling, beweging, … Op die manier krijg je nieuwe inzichten. Het is als het ware alsof jouw gemaakte werkstuk of jouw ervaring spreekt en je nieuwe informatie geeft. Je kan het als een extra taal beschouwen, iets wat je met woorden alleen niet kan uitdrukken. Je krijgt thuisopdrachten om zo de link te leggen naar je dagelijkse leven en samen bepalen we welke thema’s aan bod komen.

Een coaching duurt een uur.
Prijs: 60 euro per sessie.

Workshops

“Creatief verstillen, zieletekenen, vrouwengroepen, …”

Momenteel zijn er geen workshops aangekondigd.

Wie is Kristien?

Dromen en durven dromen.
Jouw eigen droom in de wereld zetten.
Leven en niet geleefd worden.

Na een intense zoektocht om mezelf te vinden, kom ik meer en meer met mijn echte zelf in contact en wordt me steeds duidelijker wat echt goed is voor mij en wat niet. Dankzij al deze ervaringen heb ik mijn passie (her)ontdekt. Ik wil mensen ondersteunen om zichzelf te vinden, om hun eigen levenskunst, hun ‘ArtéVivre’ te creëren. Daarnaast is het voor mij belangrijk om mensen ervan bewust te maken dat dromen ook echt geleefd kunnen worden! Daarom is het echt de moeite waard om tot jezelf te komen en goed te voelen wat bij je past en wat niet meer past. Zo kan je naar buiten brengen wat bij jouw ziel hoort, je zielepad bewandelen.

Mijn handen zijn mijn universele hulpbronnen, op verschillende vlakken. Ik gebruik mijn handen om werkelijk te creëren, om energieën door te geven én te masseren. Deze passies wil ik graag delen met de wereld, met jullie.

Als ik mijn passies uitoefen, ga ik er volledig in op. Er bestaat dan geen tijd en ruimte meer, er bestaat geen moeten meer. Ik ben dan één met het geheel, met het universum dat ervoor zorgt dat gebeurt wat gebeuren moet. Mijn intuïtie is hierbij mijn grootste hulpbron om de taal van mijn spirituele handen tot uitdrukking te brengen. Het ‘nu’ is het enige moment waarop we impact hebben, niet het verleden en niet de toekomst. Dankzij mijn intuïtie kan ik voor jou channelen en contact maken met het universum, zodat ik jou nog beter kan helpen om jouw weg te zoeken en te vinden.

Ik ben er alvast van overtuigd dat jij ook de taal van je intuïtie spreekt. Het is iedereen gegeven gelukkig te zijn en zichzelf te zijn.

Ik begeleid je graag in jouw zoektocht en vertrouw erop dat je jouw eigen weg zal vinden!

Welkom!

Gevolgde opleidingen

 • Basisopleiding:

  Sociale verpleegkunde
  Criminologische wetenschappen
  Aggregaat

 • Kunstzinnige dynamisch coachen,
  De kleine Tiki Nederland, 4-jarige opleiding, afgestudeerd in 2018.

 • Reiki graad 1 en 2,
  Frans Deprez Wevelgem, 2005.

 • Chakra healing,
  Module – malva opleiding Gent, 2017.

 • Aura reading,
  Module – malva opleiding Gent, 2019.

 • Opleiding channelen,
  Het hartcentrum Roeselare, 2021.

 • Groeigroep Channelen,
  Het hartcentrum Roeselare.